دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

دانلود تحقیق در موردآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند


نام فایل : آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 21 حجم : 2 مگابایت بنام خداموضوع سمینارآنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قندتعاریفی ازآنتالپی1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.H=u+p.vانرژی داخلی U =فشار P = حجم مخصوص=V در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: 1-انتالپی مایع اشباع2-انتالپی تبخیر3-انتالپی بخار اشباعچکیدهفرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:1-استفاده از ریز صافی ها2-استفاده از دستگاه تبادل یونی قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود. در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد. برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:…. …

دیدگاهتان را بنویسید